+38975 431 564
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Место каде што храната, вкусот и амбиентот се спојуваат за да создадат незаборавно искуство
 
 
 
 
 
 
 

- За нас -

 
Ресторан Калабриа е реномиран ресторан, кој се наоѓа на Јадранска магистрала. Со своето долгогодишно работење, се покажавме како квалитет кој трае.
Во текот на работната недела и викенд, опуштете се и препуштете се на нашите врвни специјалитети, вкусни јадења, квалитетна услуга и одличен амбиент. Ваше е само да не посетите, да дојдете на прекрасен појадок, ручек или вечера со вашта фамилија, вашите колеги, пријатели и познаници.

Препуштете се на одличната храна и поминете го секој незаборавен момент со нас.
 
 
 
 
 
 
 
Пробајте ги нашите познати специјалитети јагнешко и телешко печење придготвени од нашите врвни шефови
 
 
 
 
 

Појадок

 
 
 
 

Ручек

 
 
 
 

Вечера

 
 
 
 

Десерт

 
 
 
 
 
 

- Појадок -

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Ручек -

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Мезе -

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нашиот пријатен амбиент, брзата услуга, вкусната храна и широката палета на дополнителни услуги, го прават нашиот ресторан идеално место за прослави со капцитет до 200 гости.
 
 
 
 

08:00 - 19:00

 
Take away
only
 
075 431 564